Dryg eller bara full?

För ett tag sen var jag iväg på jobb i en mindre stad i Sverige. Vi var för stunden ett sällskap på ca 6 tjejer som skulle äta på hotellets resturang. När vi sitter och äter så kommer det plötsligt fram en medelålders man och ställer sig vääldigt nära en av oss och stirrar på oss. Alla kring bordet blir helt tysta och ser frågande på mannen som bara står där... och glor. Efter ett ytterst trögt "Heeeej" börjar man fundera på om mannen är trög, utvecklingsstörd eller bara full. I efterhand gissar jag på speciell, och full. Pernilla, som vi kan kalla tjejen han stirra på, börjar försöka prata med snubben och hälsar och försöker lista ut vad han egentligen vill. Snubben stirrar mest och undrar ifall vi är kändisar och vi ska uppträda ikväll. Till sist ber Pernilla att han ska lämna oss ifred för att vi sitter och äter och att han får komma tillbaka senare eller inte alls. Då går mannen vidare... ett tag.


Sedan kommer mannen tillbaka upprepade gånger och stirrar på oss, ber om våra autografer (???) och namnförtydligande. (jag bad honom gissa). När sen servitrisen kommer till vårat bord berättar vi om den underliga mannen och frågar henne om hon vet vem han är. Det gör hon inte - men hämtar en väldigt proffisionell och trevlig säkerhetsvakt som ser till att mannen inte kommer fram till oss mer under kvällen.


Riktigt underligt... okej alkohol gör underliga saker med människor men att vara 45 år gammal och helt ouppfostrad får en att ifrågasätta en del...


Juste; värt att nämna är också att mannen fick syn på Pernillas nyckel till rummet, och sedan skrivit upp hennes rumsnummer under hennes autograf när han kom tillbaka, igen, för namnförtydligande. How weird isnt that?


xoxo

Supermodel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0